Αθλητικό Σωματείο "Ο Αγιος Χριστόφορος"

Παιανία, Αττική, Greece

Expired


Setup Sports
Started on 16/12/2019
End on 30/01/2020


Το Σωματείο μας

 

Το Αθλητικό μας Σωματείο με την επωνυμία «ο Άγιος Χριστοφόρος» (Α.Σ.Α.Χ.) αποτελείται από άτομα με αναπηρίες, όπως μυοπάθεια, εγκεφαλική παράλυση, παραπληγία, που αθλούνται στα τμήματα  Μπότσια, Στίβου, Κολύμβησης,  Άρσης Βαρών σε Πάγκο και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι αθλητές μας έχουν αναρίθμητες διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνιους όσο και σε Διεθνείς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Το Σωματείο μας εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο Αθηνών στις 30/4/2002 με αριθμό απόφασης 2445/2002, ενώ στις 5/11/2002 απέκτησε και Αθλητική Αναγνώριση με αριθμό απόφασης ΟΩ76. Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες και μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και είναι ανάμεσα στα κορυφαία Σωματεία της χώρας, αφού αθλητές του Α.Σ.Α.Χ. συμμετέχουν και στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος από το 2003 μέχρι σήμερα.

Οι Στόχοι μας

 

Το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΑΣΑΧ, θεωρείται ένα επιτυχημένο τμήμα σε συγκομιδή μεταλλίων από το πρώτο κιόλας πανελλήνιο πρωτάθλημα που έλαβαν μέρος οι αθλητές του το 2019. Όμως οι βλέψεις και οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι πολύ μεγαλύτεροι από τις πανελλήνιες νίκες μας. Συγκεκριμένα, σκοπός μας είναι να αυξήσουμε τις ώρες και ημέρες προπόνησης, καθώς και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή μας σε μεγάλα Ευρωπαϊκά τουρνουά. Έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να διακριθούμε σε διεθνές επίπεδο, τιμώντας τα ελληνικά χρώματα! 

Όλη αυτή η προετοιμασία  μέχρι να φτάσουμε  στο επιθυμητό τούτο αποτέλεσμα, προϋποθέτει την άντληση ενός χρηματικού ποσού, που αφορά στα αναλώσιμα υλικά, έξοδα χώρου προπόνησης, πληρωμές προπονητών, έξοδα μετακίνησης καθώς και άλλα έκτακτα έξοδα.

Με αυτόν τον σκοπό ζητάμε την υποστήριξη του κοινού μέσω μιας crowdfunding καμπάνιας, ώστε να πιάσουμε μέσα σε 45 ημέρες τον χρηματικό στόχο που έχουμε θέσει και να μπορέσουμε μέσα στο 2020 να λάβουμε μέρος σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό τουρνουά. Εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε έτοιμοι να υπερβούμε εαυτό και να κάνουμε περήφανους τους απανταχού Έλληνες με τις αθλητικές μας διακρίσεις.

Οι Ανταμοιβές

 

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη διάθεση που δείχνει κάθε ένας από εσάς να συνδράμει ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και για αυτό σας προσφέρουμε μοναδικές ανταμοιβές. Με μόλις 10€ θα λάβετε μια ευχαριστήρια χειρόγραφη κάρτα από το Σωματείο μας με την φωτογραφία των μελών μας, ενώ με 20€ θα λάβετε μια πρόσκληση για την εκδήλωση που θα οργανώσουμε στις αρχές του νέου έτους για την Κοπή της Βασιλόπιτας. Θα θέλαμε επίσης να σας γνωρίσουμε από κοντά φιλοξενώντας σας σε μια προπόνησή μας, προσφέροντάς σας μια διπλή πρόσκληση των 30€. Έτσι θα μάθετε τα μυστικά του αθλήματός μας και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εκτός όμως από τις παραπάνω ανταμοιβές, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε 2 άτομα να βιώσουν μαζί με τους αθλητές μας την εμπειρία συμμετοχής σε ένα από τα Ευρωπαϊκά τουρνουά. Με αυτόν τον σκοπό και μόλις ολοκληρωθεί η crowdfunding καμπάνια θα λάβει χώρα η κλήρωση στην οποία θα συμμετέχουν οι υποστηρικτές που επέλεξαν τις αντίστοιχες ανταμοιβές. Οι ανταμοιβές που δίνουν συμμετοχές στην κλήρωση είναι οι εξής:

15€ → 25 συμμετοχές στην κλήρωση (περιορισμένος αριθμός)

25€ → 25 συμμετοχές στην κλήρωση (απεριόριστος αριθμός)

50€ → 100 συμμετοχές στην κλήρωση (απεριόριστος αριθμός)Σημείωση: Η χρέωση των χρηματικών ποσών που συνεισφέρουν οι υποστηρικτές θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η καμπάνια crowdfunding.Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

 

Το 2018, είχαμε τη χαρά να εντάξουμε στο δυναμικό μας και συγκεκριμένα στο τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τους χρυσούς Πανελληνιονίκες του αγωνιστικού έτους 2018  στο ομαδικό  της κατηγορίας ΤΤ1-5 με αναπηρικό αμαξίδιο Χρήστο Φράγκο και Θανάση Γκίκα. Οι ίδιοι αθλητές είναι και στα ατομικά τους αγωνίσματα κάτοχοι  χάλκινου και αργυρού μεταλλίου, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, στην κατηγορία ορθίων (ΤΤ8) έχουμε εντάξει και τον πολλάκις χρυσό πανελληνιονίκη επί σειρά ετών αθλητή από την Αμαλιάδα, Γιάννη Δημητρακόπουλο. Χάρη σε αυτούς τους αθλητές και τις διακρίσεις τους,  έχουν εισέλθει στο δυναμικό μας πολλά νέα παιδιά με ταλέντο και αγάπη για το άθλημα ώστε τη δεδομένη χρονική στιγμή το ΑΣΑΧ να αριθμεί  11 αθλητές στην Επιτραπέζια αντισφαίριση. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2019, οι αθλητές μας κατέκτησαν 1 χρυσό, 4 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια.
Ειδικότερα, το ομαδικό ανδρών της κατηγορίας ΤΤ1-ΤΤ5 κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τους αθλητές μας Θανάση Γκίκα, Χρήστο Φράγκο και Χάρη Μπακάλη. Στα ατομικά των ανδρών είχαμε στην κατηγορία ΤΤ1 χάλκινο με τον Γιώργο Μακρή. Στην κατηγορία ΤΤ2 ο Στέφανος Βερύκοκος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο Αλέξανδρος Παπαδάκης τη Τρίτη θέση! Στη Κατηγορία ΤΤ3 ο Χάρης Μπακάλης κατέκτησε τη δεύτερη θέση και οι Χρήστος Φράγκος και Θανάσης Γκίκας την τρίτη θέση. Στην κατηγορία ΤΤ8 έχουμε το χρυσό μετάλλιο με τον Γιάννη Δημητρακόπουλο. Τέλος, στις γυναίκες και στην κατηγορία ΤΤ4 η Αναστασία Μακρή κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Υποστηρίξτε την Προσπάθειά μας

 

Δυστυχώς, το Σωματείο μας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα από το 2009 κυρίως διότι η Πολιτεία έχει σταματήσει τις επιχορηγήσεις πλην ορισμένων ελαχίστων περιπτώσεων που έχουν δοθεί ενέσεις ρευστότητας. Κατά συνέπεια βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση καθώς αδυνατούμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες των αθλητών μας. Ενδεικτικά  αναφέρουμε ότι ένα πάγιο ετήσιο έξοδο για τους αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αντιστοιχεί στο ποσό των 2.000€, το οποίο αντιστοιχεί στην αμοιβή του προπονητή και την αγορά αθλητικού εξοπλισμού (λάστιχα, μπαλάκια). Επιπλέον, η συμμετοχή των αθλητών μας σε διεθνή τουρνουά καθίσταται αδύνατη λόγω του υψηλού κόστος καθώς υπολογίζεται περίπου στο ποσό των 2.000€.

Έτσι  αθλητικά όνειρα και οι στόχοι δεν θα περιορίζονται εντός Ελλάδος αλλά θα επεκτείνονται και σε συμμετοχές στο εξωτερικό ώστε μέσα από την ανέλιξη στη διεθνή κατάταξη να μπορέσουμε κάποια στιγμή να δούμε σαν χώρα όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές στα μέγιστα τουρνουά του εξωτερικού όπως είναι το Παγκόσμιο και οι Ολυμπιάδες. Ένα τέτοιο όνειρο όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τη σημερινή εποχή χρειάζεται την οικονομική υποστήριξη του κοινού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας οικονομική και μη. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά!

#
Name
Position
Hierarchy
1
Ελένη Καλογεροπούλου
Πρόεδρος ΑΣΑΧ
Top-level management
2
Νικόλαος Βασιλείου
Ταμίας ΑΣΑΧ
Middle-level management
3
Μαρία Δαρζέντα
Γενική Γραμματέας ΑΣΑΧ
Middle-level management


Top-level management


Ελένη Καλογεροπούλου


Middle-level management


Νικόλαος Βασιλείου
Μαρία Δαρζέντα

Alert Message

There are no registered news.


Alert Message

Be first to comment.


Alert Message

You have to login to comment.


Alert Message

This campaign it's not published.


Funding Target €6.000,00

€100 raised of €6.000,00 goal

4 SupportersRewards

Give €10

Ευχαριστήρια Επιστολή

Picture

Μια προσωποποιημένη χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά σας στο Σωματείο μας!

Estimated Delivery

January 2020

Shipping Details

  • Greece (+ €0 )
  • European Union (+ €2 )
  • Rest of World (except EU countries) (+ €3 )

0 Supporters
Give €15

Κλήρωση για το Ευρωπαικό Open (Early Bird)

Picture

Παίρνετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε δύο αεροπορικά εισιτήρια για κάποιο από τα Ευρωπαϊκά Οpen Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που θα λάβουν μέρος οι αθλητές το 2020. Με 15€ έχετε 25 συμμετοχές στην κλήρωση! Τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Estimated Delivery

February 2020

Shipping Details

  • Everywhere (+ €0 )

2 Supporters

Limited (18 left of 20)
Give €20

Πρόσκληση για την Κοπή της Βασιλόπιτας 2020

Picture

Σας προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνουμε για την Κοπή της Βασιλόπιτας.

Estimated Delivery

January 2020

Shipping Details

  • Everywhere (+ €0 )

1 Supporters

Limited (29 left of 30)
Give €25

Κλήρωση για το Ευρωπαικό Open

Picture

Παίρνετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε δύο αεροπορικά εισιτήρια για κάποιο από τα Ευρωπαϊκά Οpen Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που θα λάβουν μέρος οι αθλητές το 2020. Κάθε 1 ευρώ μπαίνετε στην κλήρωση με 1 συμμετοχή! Με 25€ έχετε 25 συμμετοχές στην κλήρωση! Τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Estimated Delivery

February 2020

Shipping Details

  • Everywhere (+ €0 )

0 Supporters
Give €30

Διπλή Πρόσκληση σε Προπόνηση

Picture

Κερδίζετε μια διπλή πρόσκληση σε προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Σωματείου μέσα στον Φεβρουάριο του 2020.

Estimated Delivery

February 2020

Shipping Details

  • Everywhere (+ €0 )

0 Supporters

Limited (50 left of 50)
Give €50

Κλήρωση για το Ευρωπαικό Open (Special Offer)

Picture

Παίρνετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε δύο αεροπορικά εισιτήρια για κάποιο από τα Ευρωπαϊκά Οpen Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που θα λάβουν μέρος οι αθλητές το 2020. Κάθε 1 ευρώ μπαίνετε στην κλήρωση με 2 συμμετοχές! Με 50€ έχετε 100 συμμετοχές στην κλήρωση! Τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Estimated Delivery

February 2020

Shipping Details

  • Everywhere (+ €0 )

1 Supporters
Top